Sinds ongeveer een half jaar word ik begeleid door Susan. Voor mij heel fijn, omdat ik het hele traject alleen doe en daardoor wel eens tegen dingen aanloop. De meeste mensen in mijn omgeving weten van mijn traject, maar ik wil ze niet altijd belasten met mijn ‘problemen’. Doordat ik geen partner heb kan ik het thuis ook niet kwijt en daarom was ik op zoek naar een ‘praatpaal’. Die heb ik in Susan gevonden, maar eigenlijk veel meer dan dat. Ik zocht een uitlaatklep om mijn verhaal af en toe even kwijt te kunnen, maar zij laat me inzien hoe ik me van iets onbewust toch bewust kan worden. De eerste gesprekken waren telefonisch/via zoom, maar een paar weken geleden hebben we een eerste wandelcoachsessie gedaan en dat was heel erg fijn. De gesprekken aan de telefoon waren dat ook, maar dit is zoveel persoonlijker en dat doet me heel goed. Het is fijn om met iemand te praten die (deels) weet hoe heftig mijn fertiliteitstraject is, hoe het voelt om al die tegenslagen te incasseren maar daarnaast ook een opleiding volgt om coach te worden/zijn. Wat voor mij heel erg helpt, is dat ze goed naar me kan luisteren, maar me ook ergens overheen weet te praten als ik er even doorheen zit. Ik vind het best lastig om mijn gevoelens die ik diep van binnen heb te benoemen, maar met een omweggetje weet Susan het vaak toch uit me te halen en af en toe verbaas ik me over hoeveel ik eigenlijk nog helemaal niet weet over mezelf.. De gesprekken maken me vaak rustig en zorgen dat ik weer even met beide benen op de grond kom te staan om weer verder te kunnen.  

- een tevreden wensouder

Na ons eerste gesprek is Susan verder met mij opgelopen en kwam ik er heel snel achter dat het eigenlijk juist heel fijn is. Susan luistert, geeft ruimte om zelf met ideeën te komen wat helpt. Hierbij stelt ze vooral vragen wat me dan vaak weer aan het denken zet. Regelmatig weet ze hiermee mij te helpen dingen van het onbewuste naar het bewuste te trekken zodat ik hiermee aan de slag kan. Volledig zonder druk en het idee dat ik moet veranderen. Het geeft weer een moment van ontspanning en verder kijken dan mijn huidige gevoelens. Wat ik nu ontdekt heb is dat ik weer kan en mag genieten van alle kleine dingen. Te leven. En ja ik geloof in een God die mij leven geeft en ja ik geloof ook in mensen die Hij hiervoor wil gebruiken, gelovig of niet, zoals Susan. Mijn ogen te openen voor het mooie in dit leven en ten volle te mogen genieten. Mocht je nog twijfelen of coaching iets voor je is tijdens een traject. Ga eens het gesprek aan en kijk waar het toe leidt! Ik kan het alleen maar aanbevelen.

- een tevreden wensouder

Een paar weken geleden had ik een gesprek met Susan, wij zaten al een tijdje in een fertiliteitstraject, en op het moment dat ik de afspraak had bleek ik net zwanger te zijn. Met Susan nog een heel fijn rustig gesprek gehad, Susan nam de tijd en gaf super lieve tips. Een traject is niet zomaar wat, en Susan kon mij daar nog een stukje begeleiding in geven. Bedankt ❤

- een tevreden wensouder

Mijn Allergrootste Wens
Meerkoetweg 64
8446 JZ Heerenveen
M 0618639210
E  info@mijnallergrootstewens.nl
KVK-nummer 84431245

Mijn allergrootste wens is uitgekomen en ik wil niets liever dan dat die van jou ook uitkomt. Ik heb van mijn droom een doel gemaakt. Jou als wensouder bijstaan tijdens het mentale proces van jouw fertiliteitstraject.